Art Recon 3D Models Vol.I Sanatsal Büstler Hazır Model Yunan Sanatı 404 MB


Art Recon 3D Models Vol.I Sanatsal Büstler  Hazır Model 404 MB












RECON3D ™ Vol.1 3B Nesne Koleksiyonu yüksek kaliteli 3D modelleri bugün hala kullanılan 200'den fazla öğeleri koleksiyonu yakalanan Yunan ve Roma Sanatı Antik Dünya ago.The yıl binlerce kökenli projelerinizi getiriyor, ve yüzyıllar gelmek için. Koleksiyon çoğunlukla antika ve antika gibi sanat ve mimari alınmış çeşitli unsurları gösterir.En önemli Yunan ve Roma artistik geç antik Vitruvius'un de dahil olmak üzere kavramlar, hem de Rönesans süre boyunca yüzlerce yıldır daha sonra onu takip Palladio, burada dahil edilmiştir.

Elements stilleri gruplandırılmış ve bir grup içinde çeşitli yapılandırmaları ve nesnelerin varyasyonları bulabilirsiniz. Biz de sadece belirli bir stil ile ilgili unsurlar dahil ettik, ama tarihsel olarak kendisine ait değil.Mevcut stilleri için ek olarak biz antika süs harika bir örnek dahil.
Bu kalite kafesleri kolay manipülasyon için adlandırılan parçalar ile, poligonal bir sistem geliştirilmiştir. Endüstri standardı geometri biçimleri LWO, 3DS, OBJ, DXF ve 3DFM bir CD-ROM üzerinde sunulmaktadır. Ek formatlar istek üzerine mevcuttur. Size malzeme veya hiyerarşileri atamadıysanız tasarım sürecinde özgürlük vermek, böylece projenin gerektirdiği şekilde onları eşleştirmek için özgür hissedebilirsiniz.

  (*) RECON3D ™ Vol.1 de biz grubu genelinde parçası olarak gönderecek bir bonus Companion CD-ROM bulunmaktadır. Disk C Korint Stil adanmış ve RECON3D için harika bir ek (TM) olduğunu


Dowload    

http://extabit.com/file/27ax7yjytbl3v/Art Recon 3D Models Vol.I - II.rar

http://ul.to/folder/rcdekd

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder